15 June 2013

Congratulations on your new life together..


Assalamualaikum dunia indah.. :-)

Fuh fuhh fuhhhhh almost 2 minggu sudah awak  jadi Puan AminatulHuda Sulaiman kan. tapi hari ni baru terkedek kedek saya nak story mory dekat belog yg da bersawang ni..hihihihi

Haaa gini ceritanya, shana di minta untuk jadi pengapit kepada pengantin perempuan aka cik ameen. So majlis hari Ahad 2 Jun 2013, tp Sabtu pagi baru shana sampai Kuala Pilah~~ngee~~hajat hati tu nak je g awal, tapi biasa la orang keje sendiri macam shana ni kan..macam-macam kena fikir.

Apa pon, Congrats darling.. Bertemakan kaler peberet saya..PURPLE!! omg.. awak sangat cantik on that day darling..tp sayang, cner bole tade pic kte ni..sedih betol..sob2!!
Pelamin yg super duper simple n cute..
the purple one..

saya pon tade nak snap pic awak sangat. Akibat tepon always dalam bilik kennnn.. Adoiiiii..
Sayangggg cepat2 upload pic from ur photographer lawak tu ye.. tak sabar nk tgk hasil outdoor awak tu..

Alhamdulillah semua da selamat kan.. cepat2 dapat baby ye.. tak sabar nk jd mummy angkat..itu je yang mampu now..hihihi

Puan AminatulHuda Sulaiman.. awk sgt cntik hokey :)

CONGRATULATIONS AMEEN and ADY..semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat..

Lots of Luv: sHaNAsHaIdA

5 comments:

cik hani said...

Canteknya pelamin purple tu..
sweet je..

Lan Bingka said...

tu dia import dari jauh ;)

Miss Meen said...

Aaah laaa mcmana boleh terlupa nk duet berdua..aduiiii :( sorry sgt syg uii...huhuu..sy nie ribut sikit kot

Apa apa pun thanks a lot...sgt!kerana sudi jadi my pengapit yang vogue..Yup sy akn upload yer pic out door kat blog hahhaa..no more FACEBOOK...kekeee

Dan sy doakan awk juga syg..semoga ikut jejak kami jua...coming soon awk.. :) no worries dear..

p/s: alamak..make up dlm gelap nmpk tua sy yang uiiiii hehhehe

Nurul Busyra said...

wow..cantiknya... ^^

http://madamhealthy.blogspot.com/

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Sayang2 Sekalian!! Drop uollls nye link kt sini ek!!