21 April 2011

KAMI BLOGGER UTAGHA



Dush dush dush... ha tetibe lak kan!! 
ngeee..
Ekceli Shana nak wat permohonan kat cik GKSB tok join KBU nih..
bole la bole la..ek3
kasi ke tak ke nak join gak..heee

haa..meh nk citer cket pasal KAMI BLOGGER UTAGHA neh..
tujuan blog neh more tok mengeratkan silaturrahim di kalangan blogger2 di utara tanah air yang merangkumi negeri Kedah, Perlis, Penang dan juga Perak..
Ape yang penting shana dari PERLIS ye uolssss sume..
Salam perkenalan yah tok sume..(sambil kenyit2 mata)

sape yang ada sekitar Perlis bitau eh, mana tau bole lepak2 sekali ke ^_^








Lots of Luv: sHaNAsHaIdA

15 comments:

deDetz said...

hallu kak! masih ingat kat saya?
hehe..yang ada masalah blog dulu tu..

singgah blog kakak ni..hehe
sy pula blogger sabahan =D

Pakcu said...

ok la ni...btw welcome! ;)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

welcome to KBU family

=)

efa said...

ok la tu welcome to the club hehe

~cik shanashaida~ said...

dedetz: hehehe..ingat je dear ^_^

pak cu: heee..thx yee

Cik Gksb: yeyyy!! da di terima..toche2

efa: tenkiu2..^_^

shida anwar said...

selamat datang...

Lan Bingka said...

jauh di mata, dekat di blog..:)

~cik shanashaida~ said...

Shida anwar: heee..thx ye..slm kenal wat sume

Lan: huhuhu..kannn!!

fRaMe+LenSeS said...

waahhh. selamat datang ke dalam family KBU. Nadh pn baru lagi dalam ni.. ;)

Far8 budak baik said...

waaaa..jeless disini..blog sabah ada takk??nk ikot..xnk ar utara utara ni hahaha =p

~cik shanashaida~ said...

Nadh: heee..selamat2..Best je tgok sume mesra2 gitu.. :P

Far8 budak baik: hahaha..eh ade je kan blog sabah klu xslp.. :D

nasri said...

kg ceq kt kedah.. aloq staq.. kira utagha jgak la no.. walaupn den lahir kek noghoie sombilan.. hahaha.. sy mixed kedah + n9.. huhu~

~cik shanashaida~ said...

nasri: heee..utagha gak la tu..ade gak bau2..heeee

Bunga Majapahit said...

Hi, nice to see you, come and follow my blog at http://bunga911.blogspot.com, and I have been follow your blog

apik pehe said...

hehe..apik rase diorang dah wat gathering aritu..huhu

Sayang2 Sekalian!! Drop uollls nye link kt sini ek!!