11 February 2013

Hai Koranggggg!!!

Assalamualaikum... Hai korang!!(Sambil lelambai) ^_____^




Serius agak lama shana tak merepek kat blog ni kan, almost 3 bulan selepas post terakhir tu. Actually itu pon post melalui handphone je.. Di sini shana nak amik kesempatan nak ucapkan selamat pengantin baru kepada dua orang kenalan lama shana. TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAHHH..

First, Mr NHNM..SELAMAT PENGANTIN BARU ye..semoga rumahtangga kalian bahagia hendaknya.

Second, Mr MAHA..beb SELAMAT PENGANTIN BARU jugak..tamo gaduh-gaduh sangat, jadi suami yang baik ok. Berubah lah ke arah kebaikan, awak da jadi ketua keluarga dah kan, please bimbing your wife sebaiknya ok..

Happy untuk korang berdua..



Lots of Luv: sHaNAsHaIdA

2 comments:

apek poyo said...

den tumpang ucap tahniah jugak yo..huhuhu

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Sayang2 Sekalian!! Drop uollls nye link kt sini ek!!