18 August 2011

Cite da basi~~..IFTAR with KBU~

woot2!!! 
Setelah sekian lama teringin nak join budak2 KBU, akhirnye dapat la jugak dis time.. diorang sume sempoi2 jek


haaa..ekceli Sabtu lepas si admin2 KBU turun perlis tok meeting dgn pihak belia sempena Program Majlis Kembara Ramadhan dan Kempen Jalur Gemilang...


So dengan perasaan yg sgt tak malu, shana join gak bebrbuka puasa bersama dorang.. ramai jugak la yang datang time tu..

layan je la pic yg x semengah ni ye..antara budak2 KBU yang datang..

nora si photographer :)


munet


naqiah

kak adish shida, munet

siti jusiza





cik gksb




Sape2 yg terasa nak bace lg cite pasal IFTAR ni, korang bole tgk kat blog2 dorang ye (ni antara blog2 budak2 KBU yg join ritu, da lg sbnrnye..tp mls nk godek2..hik2).. Cik Gksb, Kak Adish Shida, Nora Amila, Munet, Adam



p/s: Jumpa lagi Sabtu ni 20/8/11-sempena Program Majlis Kembara Ramadhan dan Kempen Kibar Jalur Gemilang..








Lots of Luv: sHaNAsHaIdA

3 comments:

nora amila ghazali said...

hahahha akak... nama saya nora amila.. bukan amalina.. hahhahaha

~cik shanashaida~ said...

hahahaha...adoiii!! cner ble xpasan neh.. :P sori2 da betol kan dah :)

fRaMe+LenSeS said...

waaahhhh.. beshnyaa.. rugi la Nadh tade jugak masa ni..

Sayang2 Sekalian!! Drop uollls nye link kt sini ek!!