10 March 2011

Ade Sape2 Tahu Caner Nak Wat TAB MENU tak?

click to besarkan..
Sayang2 sye sume...
ade tak yang tahu caner nak wat tab menu macam dalam pic kat atas neh..
INFORM ek kalau tahu..
Ke ade sape2 yang terer bab2 neh nak offer diri tolong wat kan ke..
rily appreciate it..


Lots of Luv: sHaNAsHaIdA

7 comments:

Anonymous said...

cari blog template yg ada tab menu camtu..banyak kat internet..just google

~cik shanashaida~ said...

thx..da gugel2 jugak..
xjadi pon.. :(

Rama2Ungu said...

rasany dalam blogspot template ada kan..ada cara nak buat tu.//

~cik shanashaida~ said...

hehehe..thx rama2ungu

gnesop.com said...

kat blog sop ada tutorial:
http://www.gnesop.com/2011/01/memasang-tab-widget-pada-sidebar.html

gnesop.com said...

sorry salah.. tu tap widget..huhuh 'malu'

ni drop down menu..:
http://www.gnesop.com/2010/11/tutorial-menu-utama-ke-bawah-drop-down.html

kalau tak nak down.. buang je tree dia..

~cik shanashaida~ said...

huhuhu... :P
btw thx incik sop.. ^_^

Sayang2 Sekalian!! Drop uollls nye link kt sini ek!!